迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 依照网站为民间交流网站,重要为广泛大发棋牌游戏提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,法定信息为江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 问电话:0512-67311639
城市:
成考系统:
到处位置: 大发棋牌游戏官网 > 复习资料 > 专升本 > 正文

2019年本站专升本英语试题练习(六)

2019-09-29 13:47:30   来:大发棋牌游戏官网    点击:
作者:王老师
  126. Is it difficult for you to get up in the morning? Do you sometimes oversleep? Are you often late for work or school? Yes? Then Hiroyuki Sugiyama of Japan has a special bed for you. Hiroyuki’s bed will get you up in the morning! Here is how it works: The bed is connected to an alarm clock. First, the alarm clock rings. You have a few minutes to wake up. Next, a tape recorder in the bed plays soft music or other pleasant sounds. A few minutes later, a second recording plays. The second recording can be loud music or unpleasant sounds. If you don’t get up after the second recording, you’ll be sorry. A mechanical “foot” is in the bed. The mechanical foot kicks you in the head. Then the bed waits a few more minutes. What! You’re still in bed! Slowly, the top of the bed rises higher and higher. The foot of the bed goes lower and lower. Finally, the bed is vertical. You slide off the bed and onto the floor. You are awake and out of bed. Hiroyuki made his bed because he wanted to win a contest. He works for Honda Motor Company. Once every two years, Honda has a contest—the “All Honda Idea Contest”. In 1996 Hiroyuki won a prize for his bed. [共同5写]

  (1) The purpose of the passage is ________.

  (A) to praise Hiroyuki

  (B) to tell a story

  (C) to introduce a special bed

  (D) to wake somebody up

  正确答案:C

  (2) What does the special bed do first in the morning?

  (A) Its tape recorder plays soft music.

  (B) Its tape recorder plays loud music.

  (C) It kicks you in the head.

  (D) Its alarm clock rings.

  正确答案:A

  (3) If you don’t wake up after the clock rings, what will happen?

  (A) The bed becomes vertical and you slide off the bed.

  (B) The tape recorder plays pleasant sounds.

  (C) You will be late for work.

  (D) The mechanical “foot” kicks you in the head.

  正确答案:D

  (4) Hiroyuki made such a special bed because ________.

  (A) he wanted to win the contest held by his company.

  (B) he was good at inventing new things.

  (C) he wanted to make money.

  (D) he sometimes overslept.

  正确答案:A

  (5) Who is Hiroyuki?

  (A) A scientist. (B) A company worker. (C) An inventor. (D) A carpenter.

  正确答案:B

  怀念获取完整文档版江苏成考复习资料,但是关注下在二维码回复“备注资料”。

流动:详细内容和信息为江苏省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如果要转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://www.facepars.com/]
本文关键词:
本文地址: http://www.facepars.com/show-451-6918-1.html

达到同首:2019年本站专升本英语试题练习(五)
下一致首:2019年本站专升本英语试题练习(七)

本站提升便捷服务

【考试时:10月26、27日】

江苏成考考前塑造 江苏成考预报名
离开2019 全国成人高考:只留 3
【呼吁广大大发棋牌游戏提前备考】
参加江苏成考公众号
大发棋牌游戏官网
微信公众号
(扫一扫加入)
参加江苏成考交流群

扫一扫加入微信交流群

和大发棋牌游戏自由互动、并且能直接和著名老师进行交流、解答。