迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 依照网站为民间交流网站,重要为广泛大发棋牌游戏提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,法定信息为江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 问电话:0512-67311639
城市:
成考系统:
到处位置: 大发棋牌游戏官网 > 复习资料 > 专升本 > 正文

2019年本站专升本英语试题练习(五)

2019-09-29 13:46:32   来:大发棋牌游戏官网    点击:
作者:王老师
  123. Advice given by human resources officers in large foreign companies can help you find a satisfying job. Here are some useful suggestions. Don’t start writing your resume before your graduation. From the first day you enter the university, you have begun writing it. Plan to put your four years to full use so that at graduation your resume will be full of valuable experiences and remarkable academic results. Never apply to a company or for a job blindly. Find out where your interests lie and what your advantages are. Decide first what road you want to take for the rest of your life. Choose a company and a job that fits you well. Don’t feel inferior to boys if you are a girl job-hunter. Except for some physical work, girls are as capable as boys. Girls even have lots of advantages over boys. For instance, girls are stronger in social communication. They are innately skilled to express themselves effectively and to show understanding to others. They tend to be more patient, easier to get along with, and usually have better command of foreign languages. [共同5写]

  (1) Who may be most interested in the advice given in this passage?

  (A) Bosses of big companies.

  (B) Officers who take in employees.

  (C) Students who will soon graduate.

  (D) People with much work experience.

  正确答案:C

  (2) The first suggestion given in the passage is that you should ________.

  (A) learn to write a resume soon after you enter the university

  (B) try your best to achieve excellent results at university

  (C) write your resume during all the years at university

  (D) fully enjoy the four years of your university life

  正确答案:B

  (3) Before applying for a job, you should make sure of ________.

  (A) your interests and strong points

  (B) your life experiences and skills

  (C) the job or jobs that are easier for you to find

  (D) the company that can offer you a good job

  正确答案:A

  (4) In the opinion of human resources officers, girls ________.

  (A) tend to be difficult to appear friendly

  (B) should have confidence in themselves

  (C) demand more understanding from others

  (D) like to express their ideas freely

  正确答案:B

  (5) The best title for the passage might be ________.

  (A) Secrets of Getting a Well-paid Job

  (B) What to Write in Resume

  (C) Advantages of Girl Job-Hunters

  (D) How to Succeed in Job Hunting

  正确答案:D

  怀念获取完整文档版江苏成考复习资料,但是关注下在二维码回复“备注资料”。

流动:详细内容和信息为江苏省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如果要转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://www.facepars.com/]
本文关键词:
本文地址: http://www.facepars.com/show-451-6917-1.html

达到同首:2019年本站专升本英语试题练习(四)
下一致首:2019年本站专升本英语试题练习(六)

本站提升便捷服务

【考试时:10月26、27日】

江苏成考考前塑造 江苏成考预报名
离开2019 全国成人高考:只留 3
【呼吁广大大发棋牌游戏提前备考】
参加江苏成考公众号
大发棋牌游戏官网
微信公众号
(扫一扫加入)
参加江苏成考交流群

扫一扫加入微信交流群

和大发棋牌游戏自由互动、并且能直接和著名老师进行交流、解答。