迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 依照网站为民间交流网站,重要为广泛大发棋牌游戏提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,法定信息为江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 问电话:0512-67311639
城市:
成考系统:
到处位置: 大发棋牌游戏官网 > 试题题库 > 高起本 > 正文

2018年成人高考高起点英语精选模拟试题二(2)

2018-05-23 11:04:20   来:大发棋牌游戏官网    点击:
作者:毛老师
  其三、完形填空

  通读下面的短文,控制其特别了。从各个小书的四只选择中选出可填入相应空白处的超级选择,连把它前面的大写字母填入左边括号里。

  If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

  It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

  Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代表)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

  ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

  ( )32.A. for B. in C. on D. to

  ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

  ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

  ( )35.A. our B. your C. their D. his

  ( )36.A. still B. but C. even D. or

  ( )37.A. when and where B. of when and where

  C. that time and place D. of that time and place

  ( )38.A. a good deal about B. a lot of about

  C. many D. much

  ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

  ( )40.A. before B. after C. later D. for

  ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

  ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

  C. had learned how to write D. had not learned to write

  ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

  ( )44.A. by B. about C. for D. within

  ( )45.A. how B. which C. that D. what

  ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

  ( )47.A. and B. or C. yet D. even

  ( )48.A. as B. that C. such D. so

  ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

  ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

  參考答案:

  31.B 32.D 33.B 34.A 35.C 36.B 37.D

  38.A 39.C 40.B 41.A 42.D 43.A 44.C

  45.D 46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

流动:详细内容和信息为江苏省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如果要转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://www.facepars.com/]
本文关键词:
本文地址: http://www.facepars.com/show-449-448-1.html

达到同首:2018年成人高考高起点英语精选模拟试题二(1)
下一致首:2018年成人高考高起点英语精选模拟试题二(3)

本站提升便捷服务

【考试时:10月26、27日】

江苏成考考前塑造 江苏成考预报名
离开2019 全国成人高考:只留 5
【呼吁广大大发棋牌游戏提前备考】
参加江苏成考公众号
大发棋牌游戏官网
微信公众号
(扫一扫加入)
参加江苏成考交流群

扫一扫加入微信交流群

和大发棋牌游戏自由互动、并且能直接和著名老师进行交流、解答。