迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 依照网站为民间交流网站,重要为广泛大发棋牌游戏提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,法定信息为江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 问电话:0512-67311639
城市:
成考系统:
到处位置: 大发棋牌游戏官网 > 试题题库 > 高起本 > 正文

2018年成人高考高起点英语精选模拟试题二(1)

2018-05-23 11:04:20   来:大发棋牌游戏官网    点击:
作者:毛老师
  同、语音知识

  在下列每组单词中,发生一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,连把它前面的大写字母填入左边括弧里。

  ( )1.A. till B. wide C. polite D. decide

  ( )2.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

  ( )3.A. training B. brain C. remain D. said

  ( )4.A. cow B. throw C. low D. own

  ( )5.A. across B. away C. agree D. able

  第二、词汇与语法知识

  从各个小书的四只选择项中,选出最佳的同件,连把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )6. The girl cried out: “I ________ go out today.”

  A. had better not to B. had rather not

  C. would rather not to D. would rather not

  ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A. had B. would C. was going to D. did

  ( )16.—Who is Jerry Cooper?

  — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

  A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

  C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

  ( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

  A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

  ( )18. What did you think of her speech?

  She _______for one hour but didn‘t _______ much.

  A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

  ( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

  up as a child.

  A. which B. where C. that D. when

  ( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

  A. read; was falling B. was reading; fell

  C. was reading; was falling D. read; fell

  ( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

  A. the better voice B. a good voice

  C. the best voice D. a better voice

  ( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

  A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

  ( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

  —I am tired. I _______ the living room all day.

  A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

  ( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

  A. few last sunny B. last few sunny

  C. last sunny few D. few sunny last

  ( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

  A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

  ( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

  —They _______ be ready by 12:00.

  A. can B. should C. might D. need

  ( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

  A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

  ( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

  A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

  ( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

  A. If B. Whether C. That D. Where

  ( )30. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  參考答案:

  同、语音知识

  1.A 2.A 3.D 4.A 5.D

  第二、词汇与语法知识

  6.D 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D 13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B

  19.B 20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.A 28.C 29.B 30.A

流动:详细内容和信息为江苏省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如果要转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://www.facepars.com/]
本文关键词:
本文地址: http://www.facepars.com/show-449-447-1.html

达到同首:2018年成人高考高起点英语精选模拟试题(5)
下一致首:2018年成人高考高起点英语精选模拟试题二(2)

本站提升便捷服务

【考试时:10月26、27日】

江苏成考考前塑造 江苏成考预报名
离开2019 全国成人高考:只留 5
【呼吁广大大发棋牌游戏提前备考】
参加江苏成考公众号
大发棋牌游戏官网
微信公众号
(扫一扫加入)
参加江苏成考交流群

扫一扫加入微信交流群

和大发棋牌游戏自由互动、并且能直接和著名老师进行交流、解答。