迎接访问大发棋牌游戏官网 ! 资本网站为民间交流网站,重大为普遍大发棋牌游戏提供报考指导服务,血站信息仅供学习交流使用,法定信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
  • 刺探成考刺探成考
  • 在线课堂在线课堂
  • 成考视频成考视频
  • 读书中心读书中心
  • 知识分子学位知识分子学位
  • 每年真题每年真题
  • 都市:
  • 郑州
  • 佳木斯
  • 贵阳
  • 拉萨
  • 本溪
  • 台北市
  • 大连
  • 淮阴
  • 石家庄
  • 无锡
  • 宿迁
  • 泽州
  • 成考系统:
  • 本站预报名系统
  • 成考录取查询
  • 贡献查询
  • 成考辅导
  • 申请结果查询
  • 成考党籍查询系统
  • 微信公众号
  • 大发棋牌游戏查询服务大厅
  • 成考大发棋牌游戏交流群
  • 会员证打印入口
  • 八方位置: 大发棋牌游戏官网 > 题目题库 > 高起本 > 正文

    2018年高起本英语试题专项练习答案汇总(七)

    2018-09-14 16:59:24   来源:大发棋牌游戏官网    点击:
    笔者:王先生

      完形填空(共20小题;每题1.5成份,共30成份。)

      通读下面的散文,控制其大意。副每小题的四个选择中选出可填入相应空白处的极品选择,并把他前面的大写字母填入左边括号里。

      If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

      It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

      Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後辈)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

      ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

      ( )32.A. for B. in C. on D. to

      ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

      ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

      ( )35.A. our B. your C. their D. his

      ( )36.A. still B. but C. even D. or

      ( )37.A. when and where B. of when and where

      C. that time and place D. of that time and place

      ( )38.A. a good deal about B. a lot of about C. many D. much

      ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

      ( )40.A. before B. after C. later D. for

      ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

      ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

      C. had learned how to write D. had not learned to write

      ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

      ( )44.A. by B. about C. for D. within

      ( )45.A. how B. which C. that D. what

      ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

      ( )47.A. and B. or C. yet D. even

      ( )48.A. as B. that C. such D. so

      ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

      ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

      完形填空参考答案

      31.B 32.D 33.B 34.A 35.C

      36.B 37.D 38.A 39.C 40.B

      41.A 42.D 43.A 44.C 45.D

      46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

    注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准

    未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    转载请注明:文章转载自 大发棋牌游戏官网 [http://www.facepars.com/]
    本文关键词:
    本文地址: http://www.facepars.com/show-449-3927-1.html

    上一篇:2018年高起本英语试题专项练习答案汇总(六)
    其次一篇:2018年高起本英语试题专项练习答案汇总(八)

    本站提升便捷服务

    【试验时间:10月24、25日】

    山东成考预报名 山东成考录取查询
    距2020 成考试验:还剩 281 塞外
    【请广大大发棋牌游戏提前备考】
    参加江苏成考公众号
    大发棋牌游戏官网
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    参加江苏成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与大发棋牌游戏自由互动、并且能直接与著名老师进行交流、解答。